Showroom

Kisha Famullitare e Çentos
PIKA E SHITJES

takim i mirëpritur

Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALI

Tel (0039) 051 68 61 760
Faks (0039) 051 08 22 613

e hene e premte
nga ora 8:30 deri në 19:30 Orari i vazhdueshëm
(vetëm në gusht dhe midis Krishtlindjeve dhe Epifanisë nga ora 9:00 deri në 13:00 dhe nga ora 15:00 deri në 19:30)

e shtunë
Në mëngjes: nga ora 9:00 deri në 13:00

Kërkesë informacioni
* Fushat e kërkuara
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
SHTABI
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
EUROPARK
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY