Zgjatja e garancisë

Ndihmë dhe mbështetje nga ata që e njohin më mirë makinën tuaj: rezultati është se teknikët tanë e dinë se si funksionon gjithçka dhe mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni shumicën e problemeve me një ndërhyrje të vetme.

Përparësitë e "Zgjatja e garancisë" shtohen me garancinë ligjore të parashikuar nga legjislacioni italian dhe ju ndihmojnë të mbani një nga asetet tuaja më të rëndësishme në gjendje të shkëlqyer.

Është një produkt sigurimi që përfshin deri në 5 vjet asistencë nga teknikët tanë dhe mbulim shtesë në pjesët kryesore mekanike të makinës suaj (motori, kambio, kambio): gjithnjë e më shumë klientë po zgjedhin përvojën e Euro Target për të jetuar të qetë edhe vitet në vijim të afatit të garancisë ligjore për makinën e blerë, duke preferuar sigurinë e një kësti të vogël mujor ndaj variablit të një shpenzimi të madh dhe të papritur për një defekt në një pjesë të rëndësishme të mjetit .

" Zgjatja e garancisë " mund të aktivizohet në çdo produkt Euro Target: I ri, i ri në km "0", Çdo gjashtë muaj si i ri, Cilësia tjetër e lartë, e garantuar e përdorur.

Kërkesë informacioni
* Fushat e kërkuara
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY