Cilat dokumente? çfarë procedurash?

Kjo faqe përshkruan procedurën për blerjen e makinës suaj të re hap pas hapi! Sidomos për ata që nuk kanë mundësi të vijnë direkt në zyrat tona për të plotësuar formularët, por do të jetë edhe një kujtesë e vlefshme për ata që do të vijnë të na vizitojnë, në mënyrë që të vijnë direkt me të gjitha dokumentet e nevojshme!

Pastaj lista e dokumenteve të nevojshme, aktivitetet, personeli i përfshirë dhe kohët.

1 - Aktiviteti i parë i nevojshëm që ju të jeni në gjendje të siguroni blerjen e makinës që keni parë me çmimin e shfaqur, është BLOKIMI I PROMOCIONIT!

2 - Duhet të dërgoni dokumentet e identifikimit të personit që do të emërojë mjetin, më pas Kartën e Identifikimit, Kartën e Kodit Tatimor ose Kartën e Shëndetit dhe në fund Lejen e Drejtimit (të gjitha këto dokumente rreptësisht përpara dhe mbrapa dhe në një format të lexueshëm) duke treguar nëse vendbanimi i përditësuar është ai i raportuar në dokumente ose, nëse jo, na shkruani drejtpërdrejt në tekstin e emailit; numrat e telefonit celular dhe fiks.

3 - Nëse keni një automjet për t'u tregtuar, duhet të marrim një kopje të certifikatës së regjistrimit të përparmë dhe të pasme, një kopje të Certifikatës së Pronësisë së PRA (ish fletë plotësuese) dhe një kopje të pagesës së fundit të Tatimit në Pronë. (vulë).

3 - Më pas, shitësit tanë do të përgatisin konfirmimin aktual të porosisë, i cili do t'ju dërgohet së bashku me dokumentet e nevojshme për Regjistrimin ose Ndryshimin e Pronësisë së automjetit që blini, detajet tona bankare për marrëveshjen kontraktuale paraprake (e barabartë me 10/ 20%).

4 - Pasi të keni marrë kontratën dhe formularët, do të jetë detyra juaj t'i printoni, t'i plotësoni në hapësirat e duhura dhe t'i nënshkruani (natyrisht konsulentët tanë janë në dispozicionin tuaj të plotë, për t'ju ndihmuar dhe për të sqaruar çdo lloj dyshimi) . Pasi të ketë përfunduar puna e përpilimit, do t'ju duhet t'i skanoni për t'i dërguar tek ne me email, për të mbajtur një kopje për ju dhe për t'i kthyer origjinalet e përfunduara me postë.

5 - Do të jetë gjithashtu detyra juaj të bëni transfertën bankare të shumës së paradhënies kontraktuale të rënë dakord dhe të na dërgoni një kopje të kontabilitetit me postë.

Procedura e blerjes përfundon këtu!

Nëse në pagesën e pjesshme të makinës suaj të re, keni zgjedhur një formulë këste (qoftë ajo Financim apo Leasing), ju ftojmë të lexoni faqen kushtuar FINANCIMIT dhe të na dërgoni të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për hetimin dhe hapjen e çështjes. , në faqe

Më pas do të kontaktoheni për të rregulluar dorëzimin e automjetit!

Faleminderit që zgjodhët EURO TARGET
Qendra e makinave me shumë marka

Kërkesë informacioni
* Fushat e kërkuara
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
SHTABI
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
EUROPARK
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY