Rezervoni makinën që ju intereson pa asnjë detyrim!

Euro Target negocion stoqet e makinave me prodhuesit e makinave dhe publikon oferta online.

Klientët tanë mund të rezervojnë makinën që duan PA ANGAZIM dhe t'i garantojnë vetes një zbritje për maksimum 5 ditë.

Euro Target do të rezervojë ofertën promocionale (Zbritje, Stimuj / Fushata për Skrap ose Shkëmbim) bazuar në rendin kohor të rezervimit, me pagesën e depozitës pa interes prej 250 €.

Në 5 ditët në vijim do të vazhdojmë me vlerësimin e makinës së përdorur në internet (shërbimi " vlerësoni makinën tuaj për të tregtuar ") dhe në rast interesi do të paraqesim zgjidhjen tonë më të mirë të blerjes, me shërbimin tonë ekskluziv të brokerimit. financiare ( Shërbimi " Financim "); pas kësaj periudhe, në rast të dështimit për të përfunduar blerjen, Euro Target do të kthejë .250 € të paguara.

Pasi të jetë përcaktuar konfigurimi i saktë, aksesorët, ngjyra e trupit dhe ngjyra e brendshme e makinës suaj të re, klienti do të konfirmojë blerjen me një depozitë.

 

Si të bllokoni promovimin në emrin tuaj?

Na dërgoni një kopje të dokumenteve tuaja të identitetit (përpara dhe mbrapa) së bashku me një kopje të kartës së kodit tatimor (përndryshe kartën shëndetësore)

TRANSFERTE BANKARE

Bëj një transfertë bankare në shumën .250.00 € me arsye "Oferta e rezervimit nr.XXXX, Mbiemri dhe Emri juaj "

IT35

H.

07072

36720

027000182392

Kontrollo Shifra

Cin

ABI

CAB

N ° C / C

BIC - Kodi Swift

ICRAITRRTS0

i bëra Euro Target Srl dhe na dërgoni një kopje
nga llogaritari në faks: 051.0822613 // mail: [email protected]


Ose

 

Kërkesë informacioni
* Fushat e kërkuara
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY