Sallë ekspozite

Selia e Pieve di Cento
PIKA E SHITJES

Mirë se vini takim

Përmes Provinciale Bolonjës, 2 / G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALI

Tel. (0039) 051 68 61 760
Faks (0039) 051 08 22 613

e hene e premte
nga ora 8:30 deri në 19:30 Koha e vazhdueshme
(vetëm në gusht dhe midis Krishtlindjeve dhe Epifanisë nga 9:00 deri në 13:00 dhe nga 15:00 deri në 19:30)

E shtune
Mëngjes: nga 9:00 deri në 13:00

Kërkesë informacioni
* Fushat e kërkuara
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin
GAZETE
* Unë miratoj përpunimin e të dhënave në përputhje me Rregulloren e BE -së 2016/679. Lexoni informacionin