FAQ

Pse çmimet tuaja janë më të mira se ato që gjej në shitëset e tjera?
Politika e shitjeve e shumicës së shitësve është të maksimizojë fitimet në çdo shitje të vetme; Ajo që është bërë në Euro Target është që t'u ofrojmë furnizuesve tanë (prodhuesit e makinave dhe jo shitësit me shumicë) një angazhim për të shitur makina të markës së tyre! Ky angazhim gjithashtu mund të jetë vetëm disa njësi në muaj (për markat me pak depërtim në treg), këto njësi të fundit sidoqoftë ... për një angazhim vjetor ata marrin vlera për sa i përket numrit të makinave dhe mbi të gjitha qarkullimit të rëndësishëm dhe lejoni të kryejmë punën tonë të përditshme me kënaqësinë e klientit! Çdo klient që blen një makinë 20,000 € është dhe do të mbetet klient për një makinë 20,000 €, një organizatë si e jona që mund të përballojë të nënshkruajë zotime për blerje prej vetëm 5 vetura në muaj, për makina me një vlerë mesatare 20,000 €. , çojnë në vlera në bazë vjetore prej 60 makinash dhe një qarkullim të mirë prej 960,000 € në vit! Këta numra janë çelësi për të qenë në gjendje të rrëmbejmë kushtet ekonomike që i bëjnë klientët tanë të lumtur dhe të kënaqur!
Çfarë nënkupton makina të reja në promovim ?

Të reja në promovim të paregjistruara, në shumicën dërrmuese të herëve ato janë makina të prodhuara tashmë, në magazinë të prodhuesit ose në tregtarët e markës, nevoja e tyre për t'i shitur ato në një kohë të shkurtër lehtëson punën tonë që synon marrjen e zbritjes më të mirë të mundshme dhe ju ofrojme cmimin me te mire! Ata kanë zbritje mesatarisht nga 10% në 20%

Cilat janë makinat e reja "0" KM ?

Janë makina të regjistruara por nuk përdoren kurrë! Prodhuesi ose tregtarët e markës janë detyruar t'i regjistrojnë ato në mënyrë që të arrijnë objektivat e shitjeve (ka objektiva mujore, tremujore, gjashtëmujore dhe më në fund objektivi i fundvitit). Këto vetura gëzojnë situatën unike të regjistrimit me qëllim arritjen e qëllimit, prandaj çmimi i shitjes ulet në krahasim me makinën e re për ta bërë interesante për klientin, një ulje e kompensuar nga primi që ka lejuar ky regjistrim. Zbritjet variojnë nga 15% në 35%

Makina Gjysmëvjeçare si të reja , kush e ndërron makinën pas vetëm 6 muajsh?

Përdoret vetëm për 6 muaj, si kushtet e reja, kilometra   5,000 / 30,000,   zbritje nga 20% në 50% ... janë makinat e përdorura nga punonjësit (në disa raste edhe nga rrethi i parë i furnizuesve të prodhuesve të makinave) me qëllim të qarkullimit të makinave për promovimin e tyre ose për të rrotulluar magazinën, ndodh shpesh që Makinat "0" km i vihen në dispozicion personelit të fabrikës sepse ato kanë mbetur të pashitura për shumë muaj; atëherë, duke shijuar zhvlerësimin e mëtejshëm të rezervuar për makinat Gjysmëvjetore, ato bëhen tërheqëse në treg dhe prandaj shiten!

Çfarë lloj makinash janë cilësia e ardhshme ?

Makina 2/3/4 vjeç, proces i rreptë i kontrollit të cilësisë para dorëzimit tek klienti! Zbritje nga 30% në 60%! Kjo kategori makinash rregullohen të gjitha në përdorimin e tyre nga kontrata reale midis prodhuesve të makinave (në disa raste edhe nga rrethi i parë i furnizuesve të prodhuesve të makinave, të cilët shfrytëzojnë levën komerciale të "Ndryshimit të Mallrave", prandaj makinat në përdorim kundër zbritjeve në furnizimin e produkteve gjysëm të gatshme)   dhe përdoruesi. Ekzistojnë 3 lloje të ndryshme kontratash, në varësi të kilometrave që përdoruesi udhëton çdo vit; Pra: 30,000 km në vit me një kontratë 2-vjeçare; 20,000 km në vit me një kontratë 3-vjeçare ose 15,000 km në vit me një kontratë 4-vjeçare. Rezultati përfundimtar janë makina të freskëta, të pajisura mirë me pajisje shtesë me kushte ekonomike të papranueshme dhe cilësi të veturave të tyre! Të gjitha makinat kanë një maksimum prej 60,000 km dhe kanë një garanci 12-mujore e cila, për shkak të cilësisë shumë të lartë të makinave, mund të zgjatet deri në 48 muaj!

Makina të përdorura të garantuara , kush i përdori ato, çfarë mbrojtjesh dhe çfarë garancish?

Euro Target - Centro Auto Multimarche nuk blen makina të përdorura për t'u rishitur klientëve të saj. Makinat e përdorura të mbi 4 viteve jetë që i kemi për shitje në oborret tona ose në portalet tona në internet, janë vetëm dhe vetëm makina që na janë shitur në këmbim, kundrejt blerjes së makinave të reja, nga klientët tanë! Ky aspekt na mbron ne dhe njerëzit e shqetësuar për sigurinë e kilometrave absolut të makinave, e kompletuar me një dokument të nënshkruar dhe certifikatë nga pronari i mëparshëm! Një aspekt tjetër shumë i rëndësishëm është se duke zgjedhur të shesim makina të cilësisë më të lartë (shiko kategoritë e tjera të përmendura më sipër, si makina të reja ose shumë të përdorura) ne kemi zgjedhur gjithashtu për këtë kategori të "Makinave të Përdorura të Garantuara" për t'u kufizuar në ofrimin për shitje vetëm dhe vetëm ato makina që, pas një kontrolli të kujdesshëm të kryer në punëtorinë tonë, kanë nxjerrë vlera që përputhen në mënyrë të përkryer me standardin e lartë që kemi kërkuar! Në këtë mënyrë makinat që mund të kenë ose janë afër të kenë probleme (mekanikë dhe jo elektronikë) u shiten tregtarëve / tregtarëve me shumicë, të specializuar pikërisht në blerjen e kësaj kategorie makinash. Me kërkesë, nëse pronari i mëparshëm nuk e kishte ndaluar autorizimin, është e mundur të kontaktoni me ata që kanë drejtuar makinën e përdorur për të cilën jeni të interesuar para jush, kjo për një transparencë më të madhe sesa për një këshillë të paanshme nga ata që makina e di është edhe më mirë se secili prej nesh.

Unë kam një makinë të përdorur për të tregtuar, si mund të marr një vlerësim?

Të gjithë klientët tanë mund të shesin një makinë të përdorur në këmbim! Për të marrë vlerësimin më të mirë, thjesht ndiqni udhëzimet në lidhjen e mëposhtme:

VLERSIMI I PEDRDORUR N LINE

 
Financimi dhe Qiradhënia ... Do të doja të merrja një zgjidhje financiare për makinën që dua të blej, si mund ta marr?

Ofertat tona portalin "Ke Rata-®" zgjidhje për çdo ofertë, një alternativë interesante për financimin e zakonshme dhe dhënien me qira që gëzon avantazhin e madhe e planifikimit të shkëmbimit të ardhmen e makinave sot! Zgjidhje për ata që nuk kanë nevojë të shqetësohen përtej vozitjes dhe largohen çdo 2/3/4 vjet (në varësi të kilometrave të kaluara në vit) me një makinë të re!

Të gjithë klientët tanë që duan një zgjidhje financiare "DOC" do të kontaktohen nga ekspertët tanë për të ndërtuar së bashku zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja!

Disa informacione të rëndësishme në lidhje me lidhjen: FINANCIMI DHE QIRAZIMI

A është e mundur të shtoni ose modifikoni pajisje shtesë ose ngjyrën e Makinave të Re?

Të gjitha Makinat e Re të pa prodhuara ende mund të porositen me aksesorët që preferoni. Ne kemi një ekip ekspertësh në sektor të cilët do të jenë në gjendje t'ju këshillojnë për kombinimin e aksesorëve dhe "ndërtimin" e makinës sipas nevojave tuaja.

Makinat e prodhuara tashmë, në magazinë, tashmë janë të pajisura me aksesorët dhe ngjyrat e përshkruara në ofertë.

Gjeta makinën që më përshtatet, çfarë duhet të bëj tani?

Pasi të keni identifikuar makinën tuaj të re, thjesht bllokoni promovimin me procedurën e mëposhtme:

Bllokoni promovimin

atëherë do të përfundoni procedurën e blerjes të mbështetur nga stafi ynë i cili do t'ju ndjekë hap pas hapi deri në dorëzimin e makinës suaj të re, më poshtë është një përshkrim i shkurtër i gjithçkaje që ju nevojitet

ÇFAR DUHET T B BLEN

Si funksionon garancia zyrtare e prodhuesit?

Garancia Zyrtare përfshihet dhe kuptohet nga prodhuesi! Ofrohet përmes rrjetit të punëtorive të autorizuara të shpërndara në të gjithë territorin evropian për të gjithë kohëzgjatjen e Garancisë Zyrtare, e cila fillon nga data e regjistrimit të parë për muajt e rënë dakord, të cilat varen pikërisht nga prodhimi i makinës suaj!

Për çdo mosfunksionim të makinës suaj, brenda periudhës së Garancisë Zyrtare, mund të kontaktoni direkt punëtoritë e autorizuara të markës së makinës suaj!

Si funksionon Garancia e Makinave të Përdorura e ofruar nga Përfaqësia e Euro Target - Centro Auto Multimarche?

Të gjitha makinat e shitura kanë të paktën 12 muaj Garanci Konformiteti nga data e dorëzimit! Garancia e fundit për të cilën është e mundur të kërkohet një zgjatje deri në 48 muaj!

Kjo Garanci e fundit e Konformitetit zëvendësohet me Garancinë Zyrtare të dhënë nga prodhuesi për periudhën e mbetur të këtij të fundit.

Për çdo avari që mund të ndodhë në makinën tuaj, është thelbësore të kontaktoni "Euro Target Service - Workshop i Autorizuar Multimarche" për të bërë një takim për diagnostikimin dhe zgjidhjen e problemit! Por shërbimi nuk përfundon këtu ... në rast se po na kontaktoni nga jashtë zonës, Euro Target është i lidhur me rrjetin e punëtorive "A Posto ", një ekskluzivitet i punëtorive të shpërndara në të gjithë territorin italian që do të kujdesen për tuajat në mënyrën më të mirë të mundshme. makinë!

Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY