VOLVO

Mësoni rreth çmimit, disponueshmërisë dhe veçorive të makinave VOLVO.

Volvo është një prodhues suedez i makinave, i themeluar në 1927.
Makinat Volvo konsiderohen si ndër më të sigurtat në botë. Jo shumë njerëz e dinë që Volvo është prodhuesi i makinave që shpiku rripin e sigurimit siç e njohim sot, rripin me tre pika.
Me kalimin e kohës, Volvo ka vazhduar të prodhojë disa nga makinat më të mira në botë, deri në ditët e sotme, e cila e sheh kompaninë suedeze të angazhuar në prodhimin e SUV-it të parë krejtësisht elektrik.
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Volvo, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga shumë kushte, konfigurime dhe lloje.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
168  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 45.100,00
€ 10.950,00
-75,72%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 136 CV / 100 KW
 • Oferta nr. 1120849

Fshi

VOLVO
V40 D2 Business
Dorëzimi i shpejtë
€ 29.490,00
€ 15.500,00
Ke-Rata ® 210,12 €/mese
-47,44%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1133595

Fshi

€ 66.220,00
€ 27.500,00
Ke-Rata ® 368,09 €/mese
-58,47%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1121316

Fshi

€ 39.340,00
€ 30.950,00
Ke-Rata ® 413,51 €/mese
-21,33%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1111664

Fshi

€ 37.050,00
€ 32.470,00
Ke-Rata ® 280,78 €/mese
-12,36%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1115562

Fshi

€ 39.368,00
€ 34.670,00
Ke-Rata ® 299,54 €/mese
-11,93%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1115566

Fshi

€ 40.900,00
€ 35.300,00
Ke-Rata ® 304,91 €/mese
-13,69%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134594

Fshi

Ke-Rata ® 404,16 €/mese
€ 35.500
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1133584

Fshi

€ 40.700,00
€ 35.930,00
Ke-Rata ® 310,28 €/mese
-11,72%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1115564

Fshi

€ 47.380,00
€ 36.950,00
Ke-Rata ® 420,46 €/mese
-22,01%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1132761

Fshi

€ 50.970,00
€ 36.950,00
Ke-Rata ® 420,46 €/mese
-27,51%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1128248

Fshi

€ 43.218,00
€ 37.440,00
Ke-Rata ® 323,16 €/mese
-13,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134601

Fshi

€ 43.350,00
€ 37.570,00
Ke-Rata ® 324,27 €/mese
-13,33%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134595

Fshi

Ke-Rata ® 431,70 €/mese
€ 37.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1132772

Fshi

€ 43.018,00
€ 38.130,00
Ke-Rata ® 329,04 €/mese
-11,36%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1115568

Fshi

€ 48.630,00
€ 38.950,00
Ke-Rata ® 442,93 €/mese
-19,91%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1132758

Fshi

Ke-Rata ® 442,93 €/mese
€ 38.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1132774

Fshi

€ 46.000,00
€ 39.390,00
Ke-Rata ® 339,78 €/mese
-14,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134605

Fshi

€ 45.668,00
€ 39.720,00
Ke-Rata ® 342,60 €/mese
-13,02%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134602

Fshi

Ke-Rata ® 454,17 €/mese
€ 39.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1132778

Fshi

€ 46.400,00
€ 40.390,00
Ke-Rata ® 348,31 €/mese
-12,95%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 163 CV / 120 KW
 • Oferta nr. 1134596

Fshi

Ndaj sipas
Përzgjedhja e gjerë e makinave VOLVO në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme VOLVO dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë VOLVO nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY