VOLKSWAGEN

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave VOLKSWAGEN.

Përkthimi fjalë për fjalë i Volkswagen është "Makina e Popullit". Emri e bën të qartë se cili është qëllimi i shtëpisë gjermane: të ndërtojë automjete për këdo, nga makina e qytetit tek makina më luksoze dhe me performancë.
 
Volkswagen ka krijuar grupin më të madh dhe më produktiv të automobilave në botë, i pari për sa i përket shitjes së automjeteve. Me kalimin e kohës, ajo ka inovuar dhe ka sjellë në treg makina ikonike si Beetle dhe Golf.
 
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Volkswagen, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga kushtet e shumta, konfigurimet dhe llojet.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
387  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 24.495,00
€ 4.500,00
-81,63%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2004
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1124277

Fshi

€ 7.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1121889

Fshi

€ 10.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1132689

Fshi

€ 48.400,00
€ 10.950,00
-77,38%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1128657

Fshi

€ 27.436,00
€ 11.500,00
Ke-Rata ® 157,47 €/mese
-58,08%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1130544

Fshi

€ 12.500
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1131088

Fshi

Ke-Rata ® 189,72 €/mese
€ 13.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1133936

Fshi

Ke-Rata ® 189,72 €/mese
€ 13.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1125776

Fshi

€ 32.529,01
€ 15.950,00
Ke-Rata ® 216,05 €/mese
-50,97%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1131210

Fshi

€ 22.000,00
€ 18.770,00
Ke-Rata ® 163,98 €/mese
-14,68%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 80 CV / 59 KW
 • Oferta nr. 1130852

Fshi

Ke-Rata ® 193,54 €/mese
€ 18.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1133918

Fshi

€ 22.600,00
€ 19.330,00
Ke-Rata ® 168,75 €/mese
-14,47%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1108854

Fshi

€ 33.700,00
€ 19.500,00
Ke-Rata ® 262,78 €/mese
-42,14%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 115 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1128692

Fshi

€ 24.200,00
€ 20.830,00
Ke-Rata ® 181,54 €/mese
-13,93%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 66 KW
 • Oferta nr. 1113021

Fshi

€ 24.200,00
€ 20.830,00
Ke-Rata ® 181,54 €/mese
-13,93%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1108855

Fshi

€ 24.650,00
€ 20.940,00
Ke-Rata ® 182,48 €/mese
-15,05%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1108859

Fshi

€ 24.650,00
€ 20.940,00
Ke-Rata ® 182,48 €/mese
-15,05%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1108856

Fshi

Ke-Rata ® 240,64 €/mese
€ 20.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 115 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1132986

Fshi

Ke-Rata ® 189,41 €/mese
€ 20.950
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1133915

Fshi

Ke-Rata ® 189,41 €/mese
€ 20.950
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1133916

Fshi

€ 24.750,00
€ 21.450,00
Ke-Rata ® 186,83 €/mese
-13,33%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1075059

Fshi

Ndaj sipas
Përzgjedhja e gjerë e makinave VOLKSWAGEN në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme VOLKSWAGEN dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
 
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë VOLKSWAGEN nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY