TOYOTA

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe veçoritë e makinave TOYOTA.

Toyota është një nga gjigantët më të mëdhenj të sektorit të automobilave në botë. Me një pjesë tregu prej mbi 40% në Japoni dhe një pjesë të konsiderueshme të tregut në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, Toyota prodhon afërsisht 9 milion automjete në vit.
Një udhëheqës në prodhimin e motorëve me teknologji Hybrid, Toyota ka sjellë risi të jashtëzakonshme në fushën e kërkimit të motorëve elektrikë, aq sa prodhuesit e makinave si Tesla për të blerë disa patenta për motorët elektrikë.
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Toyota, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga kushtet e shumta, konfigurimet dhe llojet.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Matt Grey
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
I errët
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
149  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 17.550,00
€ 6.950,00
-60,40%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1130337

Fshi

€ 16.400,00
€ 8.500,00
-48,17%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1137413

Fshi

€ 18.400,00
€ 13.990,00
Ke-Rata ® 123,22 €/mese
-23,97%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117944

Fshi

€ 19.600,00
€ 15.160,00
Ke-Rata ® 133,20 €/mese
-22,65%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117945

Fshi

€ 19.900,00
€ 15.460,00
Ke-Rata ® 135,75 €/mese
-22,31%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117946

Fshi

€ 20.900,00
€ 16.440,00
Ke-Rata ® 144,11 €/mese
-21,34%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117952

Fshi

€ 21.100,00
€ 16.630,00
Ke-Rata ® 145,73 €/mese
-21,18%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117947

Fshi

€ 21.500,00
€ 17.020,00
Ke-Rata ® 149,05 €/mese
-20,84%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117948

Fshi

€ 22.100,00
€ 17.610,00
Ke-Rata ® 154,08 €/mese
-20,32%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117953

Fshi

€ 22.500,00
€ 18.000,00
Ke-Rata ® 157,41 €/mese
-20,00%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117954

Fshi

€ 22.700,00
€ 18.200,00
Ke-Rata ® 159,12 €/mese
-19,82%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117949

Fshi

€ 24.550,00
€ 18.790,00
Ke-Rata ® 164,15 €/mese
-23,46%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1140736

Fshi

€ 23.700,00
€ 19.180,00
Ke-Rata ® 167,47 €/mese
-19,07%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 72 CV / 53 KW
 • Oferta nr. 1117955

Fshi

€ 26.550,00
€ 20.740,00
Ke-Rata ® 180,77 €/mese
-21,88%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1140737

Fshi

€ 28.650,00
€ 24.440,00
Ke-Rata ® 212,32 €/mese
-14,69%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1148061

Fshi

€ 27.000,00
€ 24.500,00
Ke-Rata ® 212,83 €/mese
-9,26%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1144827

Fshi

€ 39.500,00
€ 24.950,00
Ke-Rata ® 334,53 €/mese
-36,84%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 218 CV / 160 KW
 • Oferta nr. 1134258

Fshi

€ 28.500,00
€ 24.970,00
Ke-Rata ® 216,84 €/mese
-12,39%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 75 KW
 • Oferta nr. 1144829

Fshi

€ 30.100,00
€ 25.860,00
Ke-Rata ® 224,43 €/mese
-14,09%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1108890

Fshi

€ 29.400,00
€ 26.830,00
Ke-Rata ® 232,70 €/mese
-8,74%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 130 CV / 95.6 KW
 • Oferta nr. 1140738

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e gjerë e makinave TOYOTA në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme TOYOTA dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë TOYOTA nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY