SUZUKI

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave SUZUKI

Po kërkoni një SUZUKI për të zëvendësuar makinën tuaj të vjetër? eurOtarget ju ofron një gamë të gjerë modelesh SUZUKI.

Zgjidhni llojin e gjendjes, karrocerisë ose karburantit që preferoni nga filtrat dhe ne do t'ju tregojmë të gjitha makinat SUZUKI të disponueshme në 24 orët e mëparshme.Nëse nuk e gjeni makinën SUZUKI që po kërkoni, na kontaktoni për të marrë disponueshmërinë e përditësuar.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
26  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 16.223,00
€ 8.750,00
Ke-Rata ® 121,27 €/mese
-46,06%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1128557

Fshi

SUZUKI
Vitara 1.6 DDiS V-Cool
Dorëzimi i shpejtë
€ 23.795,00
€ 16.950,00
Ke-Rata ® 229,21 €/mese
-28,77%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1129450

Fshi

€ 24.555,00
€ 18.500,00
Ke-Rata ® 249,62 €/mese
-24,66%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 112 CV / 82 KW
 • Oferta nr. 1131558

Fshi

€ 23.980,00
€ 18.950,00
Ke-Rata ® 218,16 €/mese
-20,98%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 111 CV / 82 KW
 • Oferta nr. 1130142

Fshi

€ 21.400,00
€ 19.420,00
Ke-Rata ® 169,52 €/mese
-9,25%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1091472

Fshi

€ 22.000,00
€ 19.440,00
Ke-Rata ® 169,69 €/mese
-11,64%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1093605

Fshi

€ 22.900,00
€ 20.900,00
Ke-Rata ® 182,14 €/mese
-8,73%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1091475

Fshi

€ 23.500,00
€ 20.930,00
Ke-Rata ® 182,39 €/mese
-10,94%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1093608

Fshi

€ 23.400,00
€ 21.390,00
Ke-Rata ® 186,31 €/mese
-8,59%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1091473

Fshi

€ 24.000,00
€ 21.420,00
Ke-Rata ® 186,57 €/mese
-10,75%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1093606

Fshi

€ 26.990,00
€ 24.190,00
Ke-Rata ® 210,19 €/mese
-10,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1127120

Fshi

€ 27.100,00
€ 24.300,00
Ke-Rata ® 211,12 €/mese
-10,33%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1088835

Fshi

€ 27.400,00
€ 24.780,00
Ke-Rata ® 215,22 €/mese
-9,56%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1091476

Fshi

€ 27.900,00
€ 25.090,00
Ke-Rata ® 217,86 €/mese
-10,07%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1088834

Fshi

€ 26.700,00
€ 26.240,00
Ke-Rata ® 227,67 €/mese
-1,72%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 102 CV / 75 KW
 • Oferta nr. 1104973

Fshi

€ 29.090,00
€ 26.270,00
Ke-Rata ® 227,92 €/mese
-9,69%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1116112

Fshi

€ 29.990,00
€ 27.160,00
Ke-Rata ® 235,51 €/mese
-9,44%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1127119

Fshi

€ 30.100,00
€ 27.270,00
Ke-Rata ® 236,45 €/mese
-9,40%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1088836

Fshi

€ 30.900,00
€ 28.060,00
Ke-Rata ® 243,18 €/mese
-9,19%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1127341

Fshi

€ 32.500,00
€ 29.140,00
Ke-Rata ® 252,39 €/mese
-10,34%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1131868

Fshi

€ 32.090,00
€ 29.240,00
Ke-Rata ® 253,24 €/mese
-8,88%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 129 CV / 95 KW
 • Oferta nr. 1116113

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e madhe e SUZUKI makinave në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të radhës SUZUKI dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.

eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë SUZUKI nga shitësit
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY