ÇMIMI JONE
0,00
OK SHOFERT E RINJ
Ne ju garantojmë këto përfitime
Kërkoni informacion
Blloko promovimin

SKODA Enyaq iV iV 80 Plus

Data e regjistrimit të parë
I ri
Dietë
Elektrike
Kilometra
I ri
Zhvendosje
Elektrike
Fuqia
95 Cv / 70 Kw
Pik/Përforcim
204 Cv / 150 Kw
Lloji i shkëmbimit
Automatike
Ngjyrë
E zezë I metalizuar
Brendshme
Indi Antracit
Asnjë emision
Zero Emission Vehicles Europe - CO2 0 g/km (Të përziera)
Gjendja
E re në Promovim gati për dorëzim
Trupi i makinës
Automjete jashtë rrugës dhe SUV
Garancia
24 Muaj
Oferta N° 1138074
Specifikimi standard i automjetit * Të dhënat Quattroruote
 • Timoni me ngrohje dhe kapacitiv
 • Rafti i parcelës i rrotulluar dhe i lëvizshëm
 • Mënyra 3 Kabllo karikimi e tipit 2
 • Thirrje emergjente dhe shërbim proaktiv (gjatë gjithë jetës)
 • Konsola qendrore me 2 mbajtëse filxhanësh të hapur dhe sistem Easy open
 • 5.3 "Kabina dixhitale me ngjyra me 4 pamje të zgjedhshme
 • Elementi i ngarkesës për ndalimin e ngarkesës në dhomën e bagazheve
 • Dritë mjegulle e pasme LED
 • Frenat e diskut të përparmë
 • Frenat e daulles së pasme
 • Telekomandë e temperaturës së brendshme përmes aplikacionit Skoda Connect
 • Menaxhimi dhe planifikimi i tarifimit përmes aplikacionit Skoda Connect
 • Tregues në infotainment të nivelit të ngarkimit të baterisë dhe autonomisë së mbetur të vlerësuar
 • Shkronja Chrome Skoda në derën e pasme
 • Drita e frenave LED
 • Dritat e mirëseardhjes në zonën e hyrjes në makinë me mbishkrimin "SKODA "
 • Xham i përparmë me izolim termik dhe akustik
 • Fole e karikimit CCS Combo
 • Push-Push: zhbllokimi i kapakut për karikim (përmes kyçjes qendrore)
 • Radio FM
 • Kruese akulli në kapakun e dhomës së bagazheve
 • Ndarja e magazinimit nën sediljen e pasagjerit të përparmë
 • IV shërbim i qasjes në distancë (për jetën) - Shërbime të dedikuara për menaxhimin e automjetit elektrik
 • Sistemi i infotainment me ekran 13 "
 • Drita paralajmëruese e fiksimit të rripit të sigurimit dhe paralajmërim i dëgjueshëm për të gjitha sediljet
 • Teknologji LED për ndriçim Ambient Light shumëngjyrësh me 10 ngjyra
 • Ndarja e magazinimit në pjesën e poshtme të pultit në anën e pasagjerit (e ndriçuar)
 • Korniza e dritares anësore e kromuar
 • Lopata në timon për rregullimin e rikuperimit të energjisë gjatë frenimit
 • Ndriçimi i dhomës së bagazheve të dyfishta
 • Shpejtësia maksimale e karikimit në AC: 11 kW
 • Matricë LED e Përshtatshme Skoda Crystal Lightning fenerë
 • Kapaciteti i baterisë 82 kWh (77 kWh Neto)
 • Bri monotone
 • 8 altoparlantë
 • Dritaret anësore me optimizim akustik
 • Navigator satelitor me shërbime Infotainment Online, vizual. trafiku në kohë reale dhe harta 3D
 • Kuti telefoni me funksion karikimi me valë dhe përforcim sinjali
 • Pedale virtuale për hapjen e kapakut të pasmë. me lëvizje të këmbës nën parakolp
 • Trekëndëshi paralajmërues dhe kutia e ndihmës së parë
 • Skoda Connect - Care Connect, Telefono. Emergjenca, Proakt Shërbimi (10 vjet), Qasje në distancë
 • Pasqyrë e jashtme konvekse, ana e shoferit konveks
 • Spoiler i pasëm
 • 1 vit abonim i subvencionuar në tarifën DC Booster të aplikacionit POWERPASS
 • Ndarjet e ruajtjes në ndarjen e bagazhit
 • Frenave parkimi
 • Prizë 12 V në ndarjen e bagazhit
 • 2 mbështetëse koke të përparme të rregullueshme në lartësi
 • 4 doreza çatie të palosshme me grepa
 • 5 vende
 • 7 airbag
 • Antenë vetëm për marrjen FM, Diversitet
 • Mjetet në bord
 • Mbështetësja e pasme e palosshme me mbajtëse filxhani dhe hapje në ndarjen e bagazhit
 • Bulonat standarde të rrotave
 • Reflektore sigurie në dyert e përparme
 • Qarku i lehtë për funksionimin e vrapimit dhe daljes nga shtëpia gjatë ditës
 • Komandat zanore
 • Mbulesa e trungut, me rrëshqitje
 • Rrethues grilë kromi
 • Asistent i përparmë me njohje të këmbësorëve dhe frenim automatik emergjente
 • Kompleti i riparimit të gomave (dekadë me buzë me goma vetë-vulosëse)
 • Ulëset e përparme të rregullueshme në lartësi
 • Libër ditar në italisht
 • Aktivizimi i dritave emergjente dhe lëshimi automatik i kyçjes qendrore në rast aksidenti
 • Dritat e leximit LED qendrore të përparme dhe të pasme
 • Xhepa në pjesën e pasme të sediljeve të përparme
 • ombrellë
 • Gryka larëse të ngrohjes
 • Parakolp standard
 • Ndriçimi i këmbës para dhe mbrapa
 • Kontrolli i distancës së parkimit - Sensorët e pasmë të parkimit me funk. frenimi
 • Kapësja e mbajtësit të biletave në shtyllën A
 • Pedale standarde
 • Treguesi i nivelit të lëngut të larësit të xhamit
 • Tapiceri sedilje në pëlhurë
 • Dritare e pasme në xham të izoluar nga nxehtësia dhe të nxehtë
 • Shërbimet Online Infotainment 3 vjet
 • Mbajtës shishe në dyert e përparme. (1.5 litra) dhe post. (1 litër)
 • Sistemi i ankorimit ISOFIX për 2 ulëse për fëmijë në sediljet e pasme. dhe pasagjeri i përparmë
 • Ndarja e magazinimit nën timon
 • Pasqyra të jashtme në ngjyrën e trupit
 • Zgjidhni Modalitetin e Drejtimit
 • Pasqyra dyersh të rregullueshme, me ngrohje dhe të palosshme el. dhe të ekranizueshme aut.
 • Sensori i parkimit (para dhe mbrapa)
 • Monitor i presionit të gomave (TPM)
 • Kontrolli i lundrimit (Kontrolli i lundrimit me kufizues shpejtësie)
 • Dyshekë para dhe mbrapa
 • ESC, përfshirë ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR, RBS, MKB, XDS +
 • Ndarja e ruajtjes nën tastierën qendrore
 • Dera e brendshme trajton krom
 • Shpejtësia maksimale e karikimit në DC: 135 kW
 • Pasqyra e brendshme e pamjes së pasme që zbehet në mënyrë elektronike
 • Bllokimet e dyerve te pasme per femije me operim elektrik
 • KESSY GO - Sistemi i fillimit dhe ndalimit të motorit pa çelës
 • Telefoni komode me LTE dhe karikim me valë
 • Sediljet e përparme me ngrohje
 • Timoni shumefunksional lekure me ngrohje me tiptronik
 • Gryka larëse të ngrohjes
 • Prizë 230 V për pasagjerët e pasmë
 • Versioni jo duhanpirës - Pa tavëll për udhëtarët para
 • Rrota aliazhi me diamant antracit "Regulus" - 8J x 19" (235(255)/55(50) R19)
 • Ndarja e ombrellës në derën e shoferit me ombrellë të integruar
 • 2 USB Type-C (vetëm për karikim) për pasagjerët e pasmë
 • 4 grepa në dhomën e bagazheve
 • Përgatitja për grep tërheqës
 • Rroba dielli me pasqyra mirësjellje të ndriçuar
 • Sediljet e pasme me ngrohje
 • Magazinimi i jelekëve me dukshmëri të lartë në dyer
 • Perde dielli në dritaret anësore të pasme - manual
 • Bluetooth (deri në 3 pajisje njëkohësisht)
Opsionet dhe aksesorët në makinë
Opsionet dhe aksesorët Kodi Çmimi
Ngjyra perle Tulipan i zi 1Z1Z 770,00 €
Pompë nxehtësie PHC 1.150,00 €
Skoda Garanci e Zgjatur Vjet 2 + 2 / ose 60 000 Km EA1 380,00 €
Të dhënat teknike
Motore
Mbingarkesa JO
Lloji i mbingarkesës askush
Zhvendosja në Cm3 0000
Fuqia maksimale në Kw 70
Fuqia maksimale në Cv 95
Fuqia maksimale në rpm 0
Çift rrotullues maksimal në kg 31.6
Çift rrotullues maksimal në Nm 310
Çift rrotullues maksimal në rpm 0
Numri i cilindrave 0
Rregullimi i cilindrit
Numri i valvulave për cilindër 0
Të katalizuar NO
Pajisje kundër ndotjes askush
Fuqia fiskale CvF 00
Transmetim
Tërheqje e pasme
Lloji i kutisë së shpejtësisë automatike e vazhdueshme me ingranazhe planetare
Nr. Ingranazhet 0
Trupi i makinës
Trupi i makinës Automjete jashtë rrugës dhe SUV
Nr. Vendet 5
Nr. Dyer 5
Kapaciteti i rezervuarit në litra 0
Kodi i miratimit
Përmasat
Gjatësia në cm 464.9
Gjerësia në cm 187.9
Lartësia në cm 161.6
Hapi në cm 276.5
Masa në kg 2111
Masë e ngarkuar plotësisht në Kg 0
Kapaciteti në kg 0
Masa tërheqëse në kg 1000
Kapaciteti i bagazhit vetëm në litra 585
Kapaciteti i bagazhit dhe sediljet e palosura në litra 900
Kapaciteti maksimal i trungut, i ngarkuar në çati, në litra 1710
Goma
Përparaorigjinalet 235/55 R19 V
E pasmeorigjinalet 255/50 R19 V
Performanca
Shpejtësia maksimale në km / orë 160
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / orë në sekonda 8.6
Raporti fuqi / masë në Kw / T 33.16
Konsumi dhe emetimet
Konsumi urban L / 100km 0
Konsumi urban km / L
Konsumi ekstra-urban L / 100km 0
Konsumi ekstra-urban km / L
Konsumi i përzier L / 100km 0
Konsumi i përzier km / L
Emetimet urbane të CO2 në g / km 0
Emetimet e CO2 jashtë-urbane në g / km 0
Emetimet e përziera të CO2 në g / km 0
WLTP - Emetimet minimale dhe maksimale të CO2 të kombinuara në g/km 0 / 0
Rregulloret ekologjike kundër ndotjes Zero Emission Vehicles Europe
Shënimet dhe Koha e Dorëzimit

Dorëzimi i menjëhershëm, ju presim ta provoni së bashku!


Ejani dhe provojeni në shitësin tonë!


FOTO: Fotot në makinat e reja mund të jenë nga repertori, mos hezitoni të na kontaktoni! MENJËHERË DO JU DËRGOJMË FOTO REALTE me Email ose WhatsApp! Jemi në dispozicionin tuaj të plotë për çdo dyshim apo nevojë!


MAKINA TREGTARE: Keni një makinë për ta ndërruar? Me ne ju mund të bëni një vlerësim nga komoditeti i shtëpisë tuaj! Na kontaktoni me të gjitha detajet e makinës suaj për t'u tregtuar!


FINANCIM-LIZING-SIGURIM: Ne kemi një sistem të brendshëm brokerimi Financiar / Leasing & Sigurime me qëllim që t'ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme të përshtatur për nevojat tuaja!
 
Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse pa asnjë paradhënie që përfshijnë garanci shtesë si Vjedhja + Zjarri + Grabitja + Vandalizmi + Ngjarjet atmosferike + Kristalet si dhe Zgjatja qetësuese e Garancisë në makinë!
 
Ne kemi zgjidhje të dizajnuara posaçërisht për punonjësit që gëzojnë një pagë fikse mujore të sigurt dhe të garantuar; me Mini-Rate e llogaritur në bazë të pagës suaj mujore, në mënyrë që blerja e makinës të jetë një përvojë e këndshme dhe jo një angazhim që kërkon sakrifica!
 
Zgjidhje të tjera për klientët e biznesit që duhet të ndërrojnë makinën çdo 2/3/4 vjet, me Mini-Rate dhe vlerë të garantuar në të ardhmen, në këtë mënyrë do të keni të gjitha avantazhet e një kostoje të caktuar mujore të kombinuara me zbritjen e makinës!

Njohja e të gjitha veprimeve promovuese është e kushtëzuar me pohimin e pajisjeve opsionale të zgjeruara të garancisë.

Promovimi i vlefshëm për kontratat PARA SHTATOR 2021.

 Duke kontrolluar vazhdimisht cilësinë e informacionit të raportuar; lista e veçorive, pajisjet standarde dhe të dhënat teknike mund të mos përditësohen gjithmonë. Prodhuesit, si pjesë e përmirësimit të vazhdueshëm të produktit, rezervojnë të drejtën të bëjnë ndryshime teknike, estetike ose çdo lloj tjetër në çdo kohë pa njoftim paraprak.

Ky dokument është pronë e Euro Target srl dhe përmban informacione konfidenciale të destinuara ekskluzivisht për përdoruesit e faqes ose marrësin e konfigurimit.

Kushtet ekonomike (Zbritje, Bonuse, Shpërblime, etj...) përshkruhen qartë në përshkrimin "Çmimi llogaritet me kushtet e mëposhtme" në fushën "Çmimi ynë" si dhe në printimin e ofertës.

Ndalohet përdorimi, shpërndarja ose riprodhimi nga çdo person tjetër. Çdo përdorim i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj oferte përbën shkelje, me përjashtim të një shkeljeje më të rëndë, dhe e ekspozon personin përgjegjës ndaj pasojave relative.


*** Fushatat e zbritjeve i referohen makinave të reja të porositura tashmë, për t'u kombinuar (disa nga këto makina sipas rendit mund të modifikohen ende duke shtuar ndonjë opsion). ***


Zgjidhje Afatgjatë e Qiradhënies SKODA Enyaq iV, Qiradhënie, Financim Standard, Financim me këst përfundimtar Maxi

Jepni me qira makinën tuaj të re me Zgjidhjen Qira Afatgjatë SKODA Enyaq iV

Çfarë përfshin tarifa mujore:

 • Matrikullimi.
 • Takse pronesie.
 • Asistencë 24/7 në rrugë.
 • Mirëmbajtje e zakonshme dhe jashtëzakonisht e zakonshme.
 • Sigurimi RCA
 • Ndihmë telematike
 • Goma
 • Automjet zëvendësues
Blini me Lizingu ose Financimi
Euro Target ofron zgjidhjen më të mirë financiare për kompanitë, profesionistët e pavarur dhe individët.
Kërkoni planin tuaj të dedikuar financiar, një departament i tërë do t'ju mbështesë në zgjedhjen më të mirë midis:

 • Financimi standard
 • Financimi me këstin përfundimtar Maxi
 • Dhënia me qira
Dhe pas blerjes
IPT 320,00 €
Vula 180,60 €

Zgjatja e garancisë

Asistencë dhe mbështetje nga ata që e njohin makinën tuaj më mirë: rezultati është që teknikët tanë të dinë se si funksionon gjithçka dhe mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni shumicën e problemeve me një ndërhyrje të vetme.

Përparësitë e "Zgjatjes së Garancisë" i shtohen garancisë ligjore të parashikuar nga legjislacioni italian dhe ju ndihmojnë të mbani një nga pasuritë tuaja më të rëndësishme në gjendje të shkëlqyer.

 

Vjedhja dhe Zjarri

Nuk është një sigurim i thjeshtë, por një garanci që udhëton së bashku me makinën tuaj të re për t’ju mbrojtur nga ngjarjet e jashtme, kështu që ju do të mbroheni nga ajo që mund t’i ndodhë makinës nga Garancia tradicionale, ndërsa nga ajo që mund t’i ndodhë makinës nga kjo Garanci ekskluzive Më tej! dhe e gjithë kjo me një ÇMIM SUPER!

Sigurimi i përgjegjësisë nga makina

Me ne mund të merrni një kuotë nga kompanitë më të mira të sigurimeve në treg, për të qenë në gjendje të bëni një kuotë ju vetëm duhet të keni një kopje të certifikatës tuaj të rrezikut dhe të dhënave tuaja personale.

 

Vetëm Drive

Mirëmbajtja e makinës tuaj me një kosto të paracaktuar, transparente dhe konstante me kalimin e kohës, për të harruar shpenzimet e papritura dhe ngjarjet e papritura!

Formula Only Drive e Euro Target ju lejon të shijoni makinën tuaj në mënyrë paqësore, pa pasur nevojë të shqetësoheni për mirëmbajtjen, afatet, kuponët, pullat dhe rishikimet dhe ngjarjet e papritura që mund të ndodhin gjithmonë.

Thjesht duhet të vozisni, ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

 

SKODA
SKODA
Enyaq iV, iV 80 Plus
Çmimi
€ 0,00
Viti, Fuqia, Km
I ri, Elektrike, I ri,
Kërkoni informacion
Blloko promovimin
SKODA
SKODA
Çmimi
€ 0,00
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
SHTABI
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
EUROPARK
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY