OPEL

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe veçoritë e makinave OPEL.

Opel është një nga kompanitë më të vjetra në sektorin e automobilave. Fillimisht lindi si prodhues i makinave qepëse, pastaj u shndërrua në prodhues biçikletash dhe, vetëm në 1899, filloi prodhimin e makinave.

Opel është pjesë e grupit të dytë më të madh të prodhimit dhe shitjes së automobilave në botë. Marka gjermane konsiderohet si një nga më të mëdhatë, falë mbi 4 milionë automjeteve të shitura në të gjithë botën dhe mbi 28 fabrikave prodhuese.

Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Opel, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga kushtet e shumta, konfigurimet dhe llojet.

REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
105  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 23.680,00
€ 5.500,00
-76,77%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1120213

Fshi

€ 15.900,00
€ 6.500,00
-59,12%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1131621

Fshi

€ 22.480,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-64,64%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1124180

Fshi

€ 29.770,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-73,30%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1130541

Fshi

€ 28.800,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-72,40%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1128464

Fshi

€ 8.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 165 CV / 121 KW
 • Oferta nr. 1134186

Fshi

€ 24.705,00
€ 9.950,00
Ke-Rata ® 137,06 €/mese
-59,72%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1118569

Fshi

€ 23.070,00
€ 10.950,00
Ke-Rata ® 150,23 €/mese
-52,54%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1134702

Fshi

€ 17.570,00
€ 10.950,00
Ke-Rata ® 150,23 €/mese
-37,68%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 66 KW
 • Oferta nr. 1132424

Fshi

Ke-Rata ® 156,91 €/mese
€ 13.500
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1122023

Fshi

€ 18.650,00
€ 14.320,00
Ke-Rata ® 126,03 €/mese
-23,22%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1114977

Fshi

€ 31.970,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-53,24%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 136 CV / 100 KW
 • Oferta nr. 1131505

Fshi

€ 19.950,00
€ 16.010,00
Ke-Rata ® 140,44 €/mese
-19,75%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1114967

Fshi

€ 20.350,00
€ 16.020,00
Ke-Rata ® 140,53 €/mese
-21,28%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1114978

Fshi

€ 20.750,00
€ 16.420,00
Ke-Rata ® 143,94 €/mese
-20,87%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1118654

Fshi

€ 20.050,00
€ 16.500,00
Ke-Rata ® 223,29 €/mese
-17,71%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 81 CV / 60 KW
 • Oferta nr. 1130336

Fshi

OPEL
Corsa 1.2 Edition
Dorëzimi i shpejtë
€ 19.950,00
€ 16.950,00
Ke-Rata ® 154,02 €/mese
-15,04%
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1134326

Fshi

Ke-Rata ® 173,60 €/mese
€ 16.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1132247

Fshi

€ 21.350,00
€ 17.020,00
Ke-Rata ® 149,05 €/mese
-20,28%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1114979

Fshi

€ 20.950,00
€ 17.030,00
Ke-Rata ® 149,14 €/mese
-18,71%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1114968

Fshi

€ 21.750,00
€ 17.420,00
Ke-Rata ® 152,47 €/mese
-19,91%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1114974

Fshi

Ndaj sipas
Përzgjedhja e gjerë e makinave OPEL në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të radhës OPEL dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas Pas Shitjes dhe Asistencës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë OPEL nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY