Jashtë rrugës dhe SUV

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave Jashtë rrugës dhe SUV.

Në këtë faqe mund të shikoni të gjitha Jashtë rrugës dhe SUV makinat e disponueshme për blerje. eurOtarget ofron vetëm markat dhe modelet më të mira të makinave, për të kënaqur secilin nga klientët e tij dhe për t'i ndihmuar ata të gjejnë makinën e përsosur në mesin e {{0

Cilado qoftë marka ose modeli i makinës Jashtë rrugës dhe SUV që kërkoni, ne do të jemi në gjendje të plotësojmë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja, në mënyrë që të shkoni në shtë
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Matt Grey
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
I errët
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
2576  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 19.392,96
€ 5.950,00
-69,32%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 1994
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 184 CV / 135 KW
 • Oferta nr. 1143003

Fshi

€ 11.261,34
€ 5.950,00
-47,16%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 1994
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 68 CV / 50 KW
 • Oferta nr. 1138805

Fshi

€ 30.995,00
€ 8.500,00
-72,58%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1132313

Fshi

€ 25.040,00
€ 9.950,00
-60,26%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • LPG
 • Shkëmbim Automatike 4 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 102 CV / 75 KW
 • Oferta nr. 1145211

Fshi

€ 23.250,00
€ 10.670,00
Ke-Rata ® 146,54 €/mese
-54,11%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 99 CV / 73 KW
 • Oferta nr. 1149289

Fshi

€ 22.900,00
€ 11.000,00
Ke-Rata ® 150,89 €/mese
-51,97%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 102 CV / 75 KW
 • Oferta nr. 1149186

Fshi

BMW
X1 xDrive18d X Line
Dorëzimi i shpejtë
€ 46.390,00
€ 11.500,00
-75,21%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 143 CV / 105 KW
 • Oferta nr. 1147394

Fshi

€ 27.750,00
€ 11.950,00
Ke-Rata ® 163,39 €/mese
-56,94%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1140834

Fshi

Ke-Rata ® 170,63 €/mese
€ 12.500
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 83 CV / 61 KW
 • Oferta nr. 1150059

Fshi

€ 22.500,00
€ 13.500,00
Ke-Rata ® 183,80 €/mese
-40,00%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 99 CV / 73 KW
 • Oferta nr. 1138505

Fshi

€ 37.020,00
€ 13.950,00
Ke-Rata ® 189,72 €/mese
-62,32%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 170 CV / 125 KW
 • Oferta nr. 1141294

Fshi

€ 27.000,00
€ 13.950,00
Ke-Rata ® 189,72 €/mese
-48,33%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1149804

Fshi

€ 16.200,00
€ 14.520,00
Ke-Rata ® 197,22 €/mese
-10,37%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 66 KW
 • Oferta nr. 1140533

Fshi

€ 24.000,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-37,71%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1148095

Fshi

€ 24.045,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-37,82%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 98 CV / 72 KW
 • Oferta nr. 1146562

Fshi

€ 28.100,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-46,80%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1145804

Fshi

€ 15.900,00
€ 15.050,00
Ke-Rata ® 132,26 €/mese
-5,35%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 113 CV / 83 KW
 • Oferta nr. 1110159

Fshi

€ 17.540,00
€ 15.080,00
Ke-Rata ® 132,51 €/mese
-14,03%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 106 CV / 78 KW
 • Oferta nr. 1116190

Fshi

€ 23.100,00
€ 15.500,00
Ke-Rata ® 159,14 €/mese
-32,90%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1150167

Fshi

€ 19.540,00
€ 15.830,00
Ke-Rata ® 138,91 €/mese
-18,99%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 106 CV / 78 KW
 • Oferta nr. 1116191

Fshi

Ndaj sipas
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë Jashtë rrugës dhe SUV në shitë
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY