NISSAN

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe veçoritë e makinave NISSAN.

E themeluar në Japoni në vitet 1930, Nissan është prodhuesi i dytë më i madh japonez i makinave në botë. Nissan e bëri pasurinë e saj duke prodhuar automjete të mëdha, siç janë automjetet jashtë rrugës.
Sot Nissan është sinonim i suksesit inxhinierik: inovacioni, stili, dizajni dhe besueshmëria janë vetëm disa nga karakteristikat që dallojnë markën japoneze të makinave. Micra ka qenë makina e vitit për një kohë të gjatë, dëshmi e cilësisë së kompanisë.
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Nissan, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga kushtet e shumta, konfigurimet dhe llojet.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Xhamat e lyer
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
56  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 37.200,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-59,81%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1141253

Fshi

€ 23.700,00
€ 20.040,00
Ke-Rata ® 174,80 €/mese
-15,44%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120939

Fshi

€ 25.000,00
€ 21.800,00
Ke-Rata ® 189,81 €/mese
-12,80%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120932

Fshi

€ 26.700,00
€ 22.910,00
Ke-Rata ® 199,27 €/mese
-14,19%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120933

Fshi

€ 26.700,00
€ 23.430,00
Ke-Rata ® 203,71 €/mese
-12,25%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120940

Fshi

€ 42.539,00
€ 23.500,00
Ke-Rata ® 315,44 €/mese
-44,76%
€ 34.868,03
€ 19.262,30
Ke-Rata ® 259,65 €/mese
-44,76%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1128337

Fshi

€ 27.900,00
€ 24.060,00
Ke-Rata ® 209,08 €/mese
-13,76%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120935

Fshi

€ 28.400,00
€ 24.540,00
Ke-Rata ® 213,17 €/mese
-13,59%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120934

Fshi

€ 28.130,00
€ 24.650,00
Ke-Rata ® 214,11 €/mese
-12,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1109163

Fshi

€ 28.860,00
€ 24.980,00
Ke-Rata ® 216,92 €/mese
-13,44%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120937

Fshi

€ 34.200,00
€ 25.520,00
Ke-Rata ® 221,53 €/mese
-25,38%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 122 CV / 90 KW (Kulmi / Boost 150 Cv / 110 Kw)
 • Oferta nr. 1135004

Fshi

€ 29.600,00
€ 25.690,00
Ke-Rata ® 222,98 €/mese
-13,21%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120936

Fshi

€ 29.919,99
€ 25.930,00
Ke-Rata ® 225,02 €/mese
-13,34%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1116519

Fshi

€ 30.960,00
€ 26.990,00
Ke-Rata ® 234,06 €/mese
-12,82%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 114 CV / 84 KW
 • Oferta nr. 1120938

Fshi

Ke-Rata ® 247,35 €/mese
€ 27.500
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1135347

Fshi

€ 31.000,00
€ 27.540,00
Ke-Rata ® 238,75 €/mese
-11,16%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 4 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 143 CV / 105 KW
 • Oferta nr. 1121424

Fshi

€ 31.869,99
€ 27.670,00
Ke-Rata ® 239,86 €/mese
-13,18%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1116520

Fshi

€ 31.570,00
€ 27.940,00
Ke-Rata ® 242,16 €/mese
-11,50%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1109164

Fshi

€ 37.050,00
€ 28.200,00
Ke-Rata ® 244,38 €/mese
-23,89%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 122 CV / 90 KW (Kulmi / Boost 150 Cv / 110 Kw)
 • Oferta nr. 1135001

Fshi

€ 32.100,00
€ 28.450,00
Ke-Rata ® 246,51 €/mese
-11,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1109165

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e gjerë e makinave NISSAN në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme NISSAN dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë NISSAN nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY