Katalogu i makinave Km e re 0

Zbuloni makina Km e re 0 të markave dhe modeleve më të mira.

eurOtarget është tregtari me shumë marka me Km e re 0 makina të markave më të mira. Nëse jeni ende të pavendosur se cilin model makine të blini mes atyre Km e re 0 në dispozicion, ne jemi gati t'ju ndihmo

Në këtë faqe mund të shihni të gjitha Km e re 0 makinat e disponueshme për blerje, duke krahasuar markën, modelin, pajisjet dhe furnizimin me energji elektrike.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
56  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
Ke-Rata ® 168,91 €/mese
€ 18.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1122786

Fshi

Ke-Rata ® 168,91 €/mese
€ 18.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1122783

Fshi

Ke-Rata ® 168,91 €/mese
€ 18.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1122785

Fshi

€ 21.250,00
€ 20.950,00
Ke-Rata ® 186,31 €/mese
-1,41%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134322

Fshi

€ 25.410,00
€ 22.950,00
Ke-Rata ® 203,71 €/mese
-9,68%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.3 KW
 • Oferta nr. 1103945

Fshi

€ 25.410,00
€ 23.950,00
Ke-Rata ® 212,41 €/mese
-5,75%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.3 KW
 • Oferta nr. 1103946

Fshi

€ 25.410,00
€ 23.950,00
Ke-Rata ® 212,41 €/mese
-5,75%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.3 KW
 • Oferta nr. 1103943

Fshi

€ 26.650,00
€ 24.950,00
Ke-Rata ® 221,11 €/mese
-6,38%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.3 KW
 • Oferta nr. 1125026

Fshi

€ 26.650,00
€ 24.950,00
Ke-Rata ® 221,11 €/mese
-6,38%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.3 KW
 • Oferta nr. 1125027

Fshi

€ 32.000,00
€ 28.500,00
Ke-Rata ® 252,00 €/mese
-10,94%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 130 CV / 95.6 KW
 • Oferta nr. 1111567

Fshi

Ke-Rata ® 273,32 €/mese
€ 30.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 0 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 116 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1134232

Fshi

Ke-Rata ® 282,02 €/mese
€ 31.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1131163

Fshi

Ke-Rata ® 295,51 €/mese
€ 33.500
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 130 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1132245

Fshi

Ke-Rata ® 295,51 €/mese
€ 33.500
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 130 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1132248

Fshi

Ke-Rata ® 299,42 €/mese
€ 33.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 204 CV / 150 KW
 • Oferta nr. 1134810

Fshi

Ke-Rata ® 308,12 €/mese
€ 34.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1132315

Fshi

Ke-Rata ® 325,52 €/mese
€ 36.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1106029

Fshi

Ke-Rata ® 325,52 €/mese
€ 36.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1105621

Fshi

Ke-Rata ® 325,52 €/mese
€ 36.950
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1106028

Fshi

€ 39.700,00
€ 38.950,00
Ke-Rata ® 342,93 €/mese
-1,89%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 144 CV / 106 KW
 • Oferta nr. 1134703

Fshi

€ 41.305,00
€ 38.950,00
Ke-Rata ® 342,93 €/mese
-5,70%
D SRGONI PYETJE
 • E re në Km '0 '
 • Viti i regjistrimit 2023
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1134394

Fshi

Ndaj sipas
Cilado qoftë marka ose modeli i makinës Km e re 0 që kërkoni, ne do të jemi në gjendje të plotësojmë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja, në mënyrë që të shkoni në shtë

eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë Km e re 0 në shitë
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY