Furgon me shumë hapësirë

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave Furgon me shumë hapësirë.

Në këtë faqe mund të shikoni të gjitha Furgon me shumë hapësirë makinat e disponueshme për blerje. eurOtarget ofron vetëm markat dhe modelet më të mira të makinave, për të kënaqur secilin nga klientët e tij dhe për t'i ndihmuar ata të gjejnë makinën e përsosur në mesin e {{0

Cilado qoftë marka ose modeli i makinës Furgon me shumë hapësirë që kërkoni, ne do të jemi në gjendje të plotësojmë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja, në mënyrë që të shkoni në shtë
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
407  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 25.320,00
€ 5.500,00
-78,28%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 82 CV / 60 KW
 • Oferta nr. 1128867

Fshi

€ 24.280,00
€ 6.500,00
-73,23%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1132964

Fshi

€ 26.670,00
€ 6.950,00
-73,94%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 112 CV / 82 KW
 • Oferta nr. 1121454

Fshi

€ 12.460,00
€ 7.500,00
Ke-Rata ® 104,81 €/mese
-39,81%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 82 CV / 60.5 KW
 • Oferta nr. 1125321

Fshi

Ke-Rata ® 104,81 €/mese
€ 7.500
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 115 CV / 85 KW
 • Oferta nr. 1126941

Fshi

€ 18.905,00
€ 7.500,00
-60,33%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 77 CV / 57 KW
 • Oferta nr. 1134188

Fshi

€ 18.560,00
€ 7.950,00
-57,17%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 66 KW
 • Oferta nr. 1132401

Fshi

€ 22.700,00
€ 7.950,00
-64,98%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1131291

Fshi

€ 22.480,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-64,64%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1124180

Fshi

€ 28.800,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-72,40%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1128464

Fshi

€ 29.770,00
€ 7.950,00
Ke-Rata ® 110,74 €/mese
-73,30%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1130541

Fshi

€ 17.755,91
€ 8.500,00
-52,13%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1130346

Fshi

€ 20.326,87
€ 9.500,00
-53,26%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 98 CV / 72 KW
 • Oferta nr. 1132056

Fshi

€ 20.390,00
€ 10.950,00
Ke-Rata ® 150,23 €/mese
-46,30%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 80 CV / 59 KW
 • Oferta nr. 1131914

Fshi

€ 48.400,00
€ 10.950,00
-77,38%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 140 CV / 103 KW
 • Oferta nr. 1128657

Fshi

€ 27.747,00
€ 11.500,00
-58,55%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 122 CV / 90 KW
 • Oferta nr. 1121499

Fshi

€ 22.075,00
€ 11.950,00
Ke-Rata ® 163,39 €/mese
-45,87%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 99 CV / 73 KW
 • Oferta nr. 1118498

Fshi

€ 27.210,00
€ 12.500,00
-54,06%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 109 CV / 80 KW
 • Oferta nr. 1114695

Fshi

€ 26.700,00
€ 13.950,00
Ke-Rata ® 189,72 €/mese
-47,75%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 109 CV / 80 KW
 • Oferta nr. 1127474

Fshi

Ke-Rata ® 189,72 €/mese
€ 13.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 105 CV / 77 KW
 • Oferta nr. 1125776

Fshi

€ 24.325,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-38,54%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1124854

Fshi

Ndaj sipas
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë Furgon me shumë hapësirë në shitë
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY