FORD

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe veçoritë e makinave FORD.

Ford është një kompani historike e automobilave, e themeluar në 1903 nga Henry Ford. Ford ishte babai i linjës së montimit, një metodë ndërtimi që do të përdoret që atëherë në çdo industri, madje edhe në ato më moderne.
Ford është prodhuesi i disa modeleve të makinave që kanë bërë histori, siç është Focus, ende në prodhim sot dhe protagonist i garave kryesore të Rally në botë.
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë Nissan, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga kushtet e shumta, konfigurimet dhe llojet.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
Test
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Matt Grey
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
I errët
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
176  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 21.800,00
€ 13.500,00
Ke-Rata ® 183,80 €/mese
-38,07%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 95 CV / 70 KW
 • Oferta nr. 1146894

Fshi

€ 28.550,00
€ 14.950,00
Ke-Rata ® 202,88 €/mese
-47,64%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1149150

Fshi

€ 20.125,00
€ 18.690,00
Ke-Rata ® 215,24 €/mese
-7,13%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 99 CV / 73 KW
 • Oferta nr. 1146245

Fshi

€ 28.000,00
€ 18.700,00
Ke-Rata ® 218,08 €/mese
-33,21%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 91.9 KW
 • Oferta nr. 1153377

Fshi

€ 22.800,00
€ 18.950,00
Ke-Rata ® 171,71 €/mese
-16,89%
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.5 KW
 • Oferta nr. 1148101

Fshi

€ 26.500,00
€ 18.950,00
Ke-Rata ® 193,54 €/mese
-28,49%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 91.9 KW
 • Oferta nr. 1148104

Fshi

€ 26.600,00
€ 18.950,00
Ke-Rata ® 193,54 €/mese
-28,76%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 91.9 KW
 • Oferta nr. 1148103

Fshi

€ 30.200,00
€ 19.500,00
Ke-Rata ® 262,78 €/mese
-35,43%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1146172

Fshi

€ 24.325,00
€ 19.590,00
Ke-Rata ® 263,97 €/mese
-19,47%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 92 KW
 • Oferta nr. 1140432

Fshi

€ 22.550,00
€ 19.950,00
Ke-Rata ® 180,56 €/mese
-11,53%
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 73.5 KW
 • Oferta nr. 1148110

Fshi

Ke-Rata ® 268,70 €/mese
€ 19.950
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110.4 KW
 • Oferta nr. 1152604

Fshi

€ 29.750,00
€ 20.120,00
Ke-Rata ® 205,20 €/mese
-32,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 91.9 KW
 • Oferta nr. 1151964

Fshi

€ 29.750,00
€ 20.120,00
Ke-Rata ® 205,20 €/mese
-32,37%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 125 CV / 91.9 KW
 • Oferta nr. 1148606

Fshi

€ 30.300,00
€ 20.680,00
Ke-Rata ® 240,61 €/mese
-31,75%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1153051

Fshi

€ 26.450,00
€ 21.950,00
Ke-Rata ® 295,03 €/mese
-17,01%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 120 CV / 88 KW
 • Oferta nr. 1139836

Fshi

€ 43.722,00
€ 22.150,00
Ke-Rata ® 257,34 €/mese
-49,34%
€ 35.837,70
€ 18.155,74
Ke-Rata ® 211,88 €/mese
-49,34%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1151420

Fshi

€ 43.722,00
€ 22.420,00
Ke-Rata ® 260,41 €/mese
-48,72%
€ 35.837,70
€ 18.377,05
Ke-Rata ® 214,40 €/mese
-48,72%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1150251

Fshi

€ 43.722,00
€ 22.420,00
Ke-Rata ® 260,41 €/mese
-48,72%
€ 35.837,70
€ 18.377,05
Ke-Rata ® 214,40 €/mese
-48,72%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1150253

Fshi

€ 43.722,00
€ 22.550,00
Ke-Rata ® 261,89 €/mese
-48,42%
€ 35.837,70
€ 18.483,61
Ke-Rata ® 215,61 €/mese
-48,42%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1150254

Fshi

€ 43.722,00
€ 22.550,00
Ke-Rata ® 261,89 €/mese
-48,42%
€ 35.837,70
€ 18.483,61
Ke-Rata ® 215,61 €/mese
-48,42%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 131 CV / 96 KW
 • Oferta nr. 1150252

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e gjerë e makinave FORD në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme FORD dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë FORD nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
SHTABI
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 9
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
EUROPARK
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY