ÇMIMI JONE
13.950,00
ose e juaja a
143,69
në muaj
OK SHOFERT E RINJ
Ne ju garantojmë këto përfitime
Kërkoni informacion
Vlerësoni këstin dhe shkëmbimin
Blloko promovimin

FIAT Panda 1.2 Easy

Data e regjistrimit të parë
31/03/2021
Dietë
Gazit
Kilometra
3.800
Zhvendosje
1242 cm³ - 4 cilindra in linea
Fuqia
69 Cv / 51 Kw
Lloji i shkëmbimit
Manual 5 Ingranazhet
Ngjyrë
E bardhë Pastel
Brendshme
Indi Antracit
Asnjë emision
Euro6.d tmp (2016/427) e seguenti
Gjendja
Zgjedhja e parë e korporatës
Trupi i makinës
Automjeti i shërbimit
Garancia
12 Muaj
Oferta N° 1137420
Specifikimi standard i automjetit * Të dhënat Quattroruote
 • Fole energjie 12V
 • Brendshme standarde
 • Airbag për vozitje
 • Airbag për pasagjerët
 • Ajër i kondicionuar manual me filtër poleni
 • ABS
 • Kompleti i fryrjes / riparimit të gomave (Fix & Go)
 • Parakolpë të lyer
 • Hije e pasagjerit me pasqyrë mirësjelljeje
 • Drita tavan e dhomës së bagazheve
 • Mbështetëset e kokës përpara rezistente ndaj goditjeve
 • ESP me ASR / MSR, HBA dhe Hill Holder
 • ABS
 • Kapele të pasqyrave të jashtme të zeza
 • Pllaka EURONCAP
 • Pllakë emri Përshëndetje Fiat
 • Vaj me viskozitet të ulët
 • Gaz ftohës
 • Radio + USB
 • Kupat e lehtë të rrotave mund të jenë zinxhirë me pneumoni. 175/65 R14
 • Kupat e lehtë të rrotave mund të jenë zinxhirë me pneumoni. 175/65 R14
Opsionet dhe aksesorët në makinë
Opsionet dhe aksesorët Kodi Çmimi
Akullore e Bardhë - pastel 296 5CH 600,00 €
Të dhënat teknike
Motore
Mbingarkesa JO
Lloji i mbingarkesës askush
Zhvendosja në Cm3 1242
Fuqia maksimale në Kw 51
Fuqia maksimale në Cv 69
Fuqia maksimale në rpm 5500
Çift rrotullues maksimal në kg 10.4
Çift rrotullues maksimal në Nm 102
Çift rrotullues maksimal në rpm 3000
Numri i cilindrave 4
Rregullimi i cilindrit në linjë
Numri i valvulave për cilindër 2
Të katalizuar SI
Pajisje kundër ndotjes Katalizator me 3 drejtime
Fuqia fiskale CvF 14
Transmetim
Tërheqje para
Lloji i kutisë së shpejtësisë mekanik
Nr. Ingranazhet 5
Trupi i makinës
Trupi i makinës Automjeti i shërbimit
Nr. Vendet 4
Nr. Dyer 5
Kapaciteti i rezervuarit në litra 37
Kodi i miratimit
Përmasat
Gjatësia në cm 365.3
Gjerësia në cm 164.3
Lartësia në cm 155.1
Hapi në cm 230
Masa në kg 1055
Masë e ngarkuar plotësisht në Kg 0000
Kapaciteti në kg 0
Masa tërheqëse në kg 0800
Kapaciteti i bagazhit vetëm në litra 200
Kapaciteti i bagazhit dhe sediljet e palosura në litra 500
Kapaciteti maksimal i trungut, i ngarkuar në çati, në litra 870
Goma
Anteriori origjinalet 175/65 R14 82T
Posteriori origjinalet 175/65 R14 82T
Anteriori sipas dëshirës 02 185/55 R15 82T
Posteriori sipas dëshirës 02 185/55 R15 82T
Performanca
Shpejtësia maksimale në km / orë 164
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / orë në sekonda 14.5
Raporti fuqi / masë në Kw / T 48.34
Konsumi dhe emetimet
Konsumi urban L / 100km 5.8
Konsumi urban km / L 17.24
Konsumi ekstra-urban L / 100km 4.3
Konsumi ekstra-urban km / L 23.26
Konsumi i përzier L / 100km 4.9
Konsumi i përzier km / L 20.41
Emetimet urbane të CO2 në g / km 0
Emetimet e CO2 jashtë-urbane në g / km 0
Emetimet e përziera të CO2 në g / km 111
WLTP - Emetimet minimale dhe maksimale të CO2 të kombinuara në g/km /
Rregulloret ekologjike kundër ndotjes Euro6.d tmp (2016/427) e seguenti
Shënimet dhe Koha e Dorëzimit

Dorëzimi i menjëhershëm, ju presim ta provoni së bashku!


FOTO: Shumë foto të tjera dhe detaje të detajeve të disponueshme për këtë makinë, na kontaktoni menjëherë! Nëse keni ndonjë dyshim apo shqetësim, mos hezitoni të na kontaktoni! Jemi në dispozicionin tuaj të plotë!


MAKINA TREGTARE: Keni një makinë për ta ndërruar? Me ne ju mund të bëni një vlerësim nga komoditeti i shtëpisë tuaj! Na kontaktoni me të gjitha detajet e makinës suaj për t'u tregtuar!


FINANCIM-LIZING-SIGURIM: Ne kemi një sistem të brendshëm brokerimi Financiar / Leasing & Sigurime me qëllim që t'ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme të përshtatur për nevojat tuaja!
 
Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse pa asnjë paradhënie që përfshijnë garanci shtesë si Vjedhja + Zjarri + Grabitja + Vandalizmi + Ngjarjet atmosferike + Kristalet si dhe Zgjatja qetësuese e Garancisë në makinë!
 
Ne kemi zgjidhje të dizajnuara posaçërisht për punonjësit që gëzojnë një pagë fikse mujore të sigurt dhe të garantuar; me Mini-Rate e llogaritur në bazë të pagës suaj mujore, në mënyrë që blerja e makinës të jetë një përvojë e këndshme dhe jo një angazhim që kërkon sakrifica!
 
Zgjidhje të tjera për klientët e biznesit që duhet të ndërrojnë makinën çdo 2/3/4 vjet, me Mini-Rate dhe vlerë të garantuar në të ardhmen, në këtë mënyrë do të keni të gjitha avantazhet e një kostoje të caktuar mujore të kombinuara me zbritjen e makinës!


Dhe pas blerjes
Vula 131,58 €

Zgjatja e garancisë

Asistencë dhe mbështetje nga ata që e njohin makinën tuaj më mirë: rezultati është që teknikët tanë të dinë se si funksionon gjithçka dhe mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni shumicën e problemeve me një ndërhyrje të vetme.

Përparësitë e "Zgjatjes së Garancisë" i shtohen garancisë ligjore të parashikuar nga legjislacioni italian dhe ju ndihmojnë të mbani një nga pasuritë tuaja më të rëndësishme në gjendje të shkëlqyer.

 

Vjedhja dhe Zjarri

Nuk është një sigurim i thjeshtë, por një garanci që udhëton së bashku me makinën tuaj të re për t’ju mbrojtur nga ngjarjet e jashtme, kështu që ju do të mbroheni nga ajo që mund t’i ndodhë makinës nga Garancia tradicionale, ndërsa nga ajo që mund t’i ndodhë makinës nga kjo Garanci ekskluzive Më tej! dhe e gjithë kjo me një ÇMIM SUPER!

Sigurimi i përgjegjësisë nga makina

Me ne mund të merrni një kuotë nga kompanitë më të mira të sigurimeve në treg, për të qenë në gjendje të bëni një kuotë ju vetëm duhet të keni një kopje të certifikatës tuaj të rrezikut dhe të dhënave tuaja personale.

 

Vetëm Drive

Mirëmbajtja e makinës tuaj me një kosto të paracaktuar, transparente dhe konstante me kalimin e kohës, për të harruar shpenzimet e papritura dhe ngjarjet e papritura!

Formula Only Drive e Euro Target ju lejon të shijoni makinën tuaj në mënyrë paqësore, pa pasur nevojë të shqetësoheni për mirëmbajtjen, afatet, kuponët, pullat dhe rishikimet dhe ngjarjet e papritura që mund të ndodhin gjithmonë.

Thjesht duhet të vozisni, ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

 

FIAT
FIAT
Panda, 1.2 Easy
Çmimi
€ 13.950,00
ose e juaja a
143,69 €/mese
Viti, Fuqia, Km
31/03/2021, Gazit, 3.800,
Kërkoni informacion
Vlerësoni këstin dhe shkëmbimin
Blloko promovimin
FIAT
FIAT
Çmimi
€ 13.950,00
ose e juaja a
143,69 €/mese
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY