FIAT

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave FIAT.

FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) është grupi më i madh italian i automobilave.
I lindur në 1899 në Torino, nga Giovanni Agnelli, grupi ka pasur një sukses në mbarë botën falë modeleve ikonike të makinave si 500, i cili është bërë një legjendë që nga fillimi i viteve 1930.
Sot FIAT merret me prodhimin e automjeteve të llojeve të ndryshme, nga makinat e qytetit deri tek automjetet komerciale.
Nëse jeni duke kërkuar për një makinë FIAT, në eurOtarget mund të gjeni modelet më të mira, duke zgjedhur nga shumë kushte, pajisje dhe lloje.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
108  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 32.140,00
€ 5.950,00
-81,49%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1128474

Fshi

€ 17.200,00
€ 6.500,00
-62,21%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 75 CV / 55 KW
 • Oferta nr. 1114616

Fshi

€ 23.084,17
€ 7.500,00
-67,51%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2010
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 135 CV / 99.2 KW
 • Oferta nr. 1128279

Fshi

FIAT
500 1.2 Lounge
Dorëzimi i shpejtë
€ 16.300,00
€ 9.500,00
Ke-Rata ® 131,14 €/mese
-41,72%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1133349

Fshi

€ 15.060,00
€ 9.500,00
Ke-Rata ® 131,14 €/mese
-36,92%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2014
 • Metani
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 85 CV / 63 KW
 • Oferta nr. 1121628

Fshi

FIAT
500 1.2 EasyPower Lounge
Dorëzimi i shpejtë
€ 17.820,00
€ 10.500,00
Ke-Rata ® 144,30 €/mese
-41,08%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2015
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134482

Fshi

€ 20.390,00
€ 10.950,00
Ke-Rata ® 150,23 €/mese
-46,30%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2016
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 80 CV / 59 KW
 • Oferta nr. 1131914

Fshi

€ 14.000,00
€ 12.950,00
Ke-Rata ® 150,73 €/mese
-7,50%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1123638

Fshi

€ 14.350,00
€ 12.950,00
Ke-Rata ® 150,73 €/mese
-9,76%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1123636

Fshi

€ 15.750,00
€ 13.140,00
Ke-Rata ® 115,97 €/mese
-16,57%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51.5 KW
 • Oferta nr. 1124020

Fshi

Ke-Rata ® 161,97 €/mese
€ 13.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1123640

Fshi

€ 16.600,00
€ 13.960,00
Ke-Rata ® 122,96 €/mese
-15,90%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1124021

Fshi

€ 18.000,00
€ 15.300,00
Ke-Rata ® 134,39 €/mese
-15,00%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1126190

Fshi

Ke-Rata ® 163,63 €/mese
€ 15.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134750

Fshi

Ke-Rata ® 184,45 €/mese
€ 15.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134755

Fshi

€ 18.750,00
€ 16.020,00
Ke-Rata ® 140,53 €/mese
-14,56%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51.5 KW
 • Oferta nr. 1124023

Fshi

€ 18.750,00
€ 16.020,00
Ke-Rata ® 140,53 €/mese
-14,56%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51.5 KW
 • Oferta nr. 1124022

Fshi

€ 18.750,00
€ 16.020,00
Ke-Rata ® 140,53 €/mese
-14,56%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 69 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1128475

Fshi

Ke-Rata ® 150,04 €/mese
€ 16.500
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51.5 KW
 • Oferta nr. 1132069

Fshi

Ke-Rata ® 173,60 €/mese
€ 16.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134761

Fshi

Ke-Rata ® 173,60 €/mese
€ 16.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 70 CV / 51 KW
 • Oferta nr. 1134751

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e madhe e makinave FIAT në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të ardhshme FIAT dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas After Sales and Assistance, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë FIAT nga tregtari ynë.
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY