DACIA

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave DACIA

Po kërkoni një DACIA për të zëvendësuar makinën tuaj të vjetër? eurOtarget ju ofron një gamë të gjerë modelesh DACIA.

Zgjidhni llojin e gjendjes, karrocerisë ose karburantit që preferoni nga filtrat dhe ne do t'ju tregojmë të gjitha makinat DACIA të disponueshme në 24 orët e mëparshme.Nëse nuk e gjeni makinën DACIA që po kërkoni, na kontaktoni për të marrë disponueshmërinë e përditësuar.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km '0'
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
SUV të mëdhenj
Makina per vajza
Makina të lira për shoferët fillestarë
Makina Ekologjike
Makina hibride
Suv i Vogël - Crossover - (Suv me Madhësinë B)
Karroca ekonomike e qytetit
Makina Elektrike
Makinë importi KM0
Bassi Consumi
Cambio Automatico
Auto Giapponesi
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
per Aziende
7 Posti
Ragazze
Consegna Veloce
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Tedesche
Coreane
Italiane
SuperCar
VAN per Aziende
7 Posti
Ragazze & Donne
Consegna Veloce
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
58  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 11.820,00
€ 5.500,00
-53,47%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2007
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 87 CV / 64 KW
 • Oferta nr. 1128833

Fshi

€ 12.460,00
€ 7.500,00
Ke-Rata ® 104,81 €/mese
-39,81%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2013
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 82 CV / 60.5 KW
 • Oferta nr. 1125321

Fshi

€ 13.650,00
€ 9.950,00
Ke-Rata ® 137,06 €/mese
-27,11%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2017
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 66 KW
 • Oferta nr. 1129484

Fshi

Ke-Rata ® 111,71 €/mese
€ 12.640
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 65 CV / 49 KW
 • Oferta nr. 1122064

Fshi

Ke-Rata ® 120,75 €/mese
€ 13.700
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 65 CV / 49 KW
 • Oferta nr. 1122067

Fshi

Ke-Rata ® 122,03 €/mese
€ 13.850
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122065

Fshi

Ke-Rata ® 130,21 €/mese
€ 14.810
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122068

Fshi

Ke-Rata ® 134,90 €/mese
€ 15.360
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122062

Fshi

Ke-Rata ® 141,38 €/mese
€ 16.120
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1122063

Fshi

Ke-Rata ® 142,23 €/mese
€ 16.220
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122071

Fshi

Ke-Rata ® 143,94 €/mese
€ 16.420
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122070

Fshi

€ 21.450,00
€ 16.670,00
Ke-Rata ® 146,07 €/mese
-22,28%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 25 CV / 18.6 KW
 • Oferta nr. 1122075

Fshi

€ 21.700,00
€ 16.920,00
Ke-Rata ® 148,20 €/mese
-22,03%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 25 CV / 18.6 KW
 • Oferta nr. 1122077

Fshi

€ 17.410,00
€ 16.950,00
Ke-Rata ® 198,16 €/mese
-2,64%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2021
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 101 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1124822

Fshi

Ke-Rata ® 148,71 €/mese
€ 16.980
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1122072

Fshi

Ke-Rata ® 156,05 €/mese
€ 17.840
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 90 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122073

Fshi

Ke-Rata ® 156,90 €/mese
€ 17.940
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 91 CV / 67 KW
 • Oferta nr. 1122051

Fshi

Ke-Rata ® 157,32 €/mese
€ 17.990
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1122079

Fshi

Ke-Rata ® 157,32 €/mese
€ 17.990
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • LPG
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 100 CV / 74 KW
 • Oferta nr. 1131676

Fshi

Ke-Rata ® 158,60 €/mese
€ 18.140
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1122078

Fshi

Ke-Rata ® 159,88 €/mese
€ 18.290
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 110 CV / 81 KW
 • Oferta nr. 1131675

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e madhe e DACIA makinave në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të radhës DACIA dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.

eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë DACIA nga shitësit
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY