KUP

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave KUP.

Në këtë faqe mund të shikoni të gjitha KUP makinat e disponueshme për blerje. eurOtarget ofron vetëm markat dhe modelet më të mira të makinave, për të kënaqur secilin nga klientët e tij dhe për t'i ndihmuar ata të gjejnë makinën e përsosur në mesin e {{0

Cilado qoftë marka ose modeli i makinës KUP që kërkoni, ne do të jemi në gjendje të plotësojmë të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja, në mënyrë që të shkoni në shtë
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
FAP - Filtër kundër grimcave
Tërheqës tërheqës
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Xhamat e lyer
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
156  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
DS
DS 3 1.6 THP 200 Racing
Dorëzimi i shpejtë
€ 10.500
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2011
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 202 CV / 149 KW
 • Oferta nr. 1131855

Fshi

€ 50.925,00
€ 15.950,00
-68,68%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2012
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje Grurë i tëri
 • 211 CV / 155 KW
 • Oferta nr. 1135407

Fshi

€ 37.710,00
€ 26.950,00
Ke-Rata ® 308,07 €/mese
-28,53%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 6 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 136 CV / 100 KW
 • Oferta nr. 1142926

Fshi

€ 46.480,00
€ 28.500,00
Ke-Rata ® 381,26 €/mese
-38,68%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 150 CV / 110 KW
 • Oferta nr. 1137613

Fshi

€ 46.780,00
€ 32.950,00
Ke-Rata ® 375,50 €/mese
-29,56%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1142924

Fshi

€ 44.310,00
€ 32.950,00
Ke-Rata ® 375,50 €/mese
-25,64%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 184 CV / 135 KW
 • Oferta nr. 1142927

Fshi

€ 60.680,00
€ 33.950,00
Ke-Rata ® 453,00 €/mese
-44,05%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1140029

Fshi

€ 47.810,00
€ 35.950,00
Ke-Rata ® 409,22 €/mese
-24,81%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 197 CV / 145 KW
 • Oferta nr. 1131333

Fshi

€ 60.680,00
€ 35.950,00
Ke-Rata ® 409,22 €/mese
-40,75%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1140045

Fshi

€ 62.540,00
€ 35.950,00
Ke-Rata ® 479,33 €/mese
-42,52%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Nafte
 • Shkëmbim Manual 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1140033

Fshi

€ 60.543,90
€ 35.950,00
Ke-Rata ® 409,22 €/mese
-40,62%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Hibride - Elektrike & Benzinë
 • Shkëmbim Automatike 9 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 184 CV / 135 KW
 • Oferta nr. 1139883

Fshi

€ 42.650,00
€ 37.810,00
Ke-Rata ® 326,31 €/mese
-11,35%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 156 CV / 115 KW
 • Oferta nr. 1121120

Fshi

€ 71.728,20
€ 38.500,00
Ke-Rata ® 512,90 €/mese
-46,33%
D SRGONI PYETJE
 • E perdorur e garantuar
 • Viti i regjistrimit 2018
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 9 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 245 CV / 180 KW
 • Oferta nr. 1137754

Fshi

€ 52.835,00
€ 38.950,00
Ke-Rata ® 442,93 €/mese
-26,28%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 197 CV / 145 KW
 • Oferta nr. 1142747

Fshi

€ 56.070,00
€ 39.950,00
Ke-Rata ® 454,17 €/mese
-28,75%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 197 CV / 145 KW
 • Oferta nr. 1142749

Fshi

€ 54.545,00
€ 39.950,00
Ke-Rata ® 357,48 €/mese
-26,76%
D SRGONI PYETJE
 • Gjashtëmujore si e re
 • Viti i regjistrimit 2022
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 7 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 197 CV / 145 KW
 • Oferta nr. 1142745

Fshi

€ 46.750,00
€ 41.610,00
Ke-Rata ® 358,71 €/mese
-10,99%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 184 CV / 135 KW
 • Oferta nr. 1108520

Fshi

€ 46.850,00
€ 41.700,00
Ke-Rata ® 359,48 €/mese
-10,99%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 156 CV / 115 KW
 • Oferta nr. 1121121

Fshi

€ 64.650,00
€ 42.950,00
Ke-Rata ® 432,81 €/mese
-33,57%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Hibride - Elektrike & Diesel
 • Shkëmbim Automatike 8 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 190 CV / 140 KW
 • Oferta nr. 1137245

Fshi

€ 64.467,80
€ 42.950,00
Ke-Rata ® 487,89 €/mese
-33,38%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Nafte
 • Shkëmbim Automatike 9 Ingranazhet
 • Tërheqje E pasme
 • 245 CV / 180 KW
 • Oferta nr. 1139884

Fshi

Ndaj sipas
eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë KUP në shitë
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY