ABARTH

Zbuloni çmimin, disponueshmërinë dhe karakteristikat e makinave ABARTH

Po kërkoni një ABARTH për të zëvendësuar makinën tuaj të vjetër? EuroTarget mund t'ju ndihmojë me një gamë të gjerë modelesh ABARTH.

Zgjidhni llojin e gjendjes, karrocerisë ose furnizimit me energji që preferoni nga filtrat dhe ne do t'ju tregojmë të gjitha ABARTH makinat e disponueshme në 7 ditët e fundit.Nëse, nga ana tjetër, nuk mund ta gjeni makinën ABARTH që po kërkoni, na kontaktoni duke përdorur FORMULARI për të marrë disponueshmërinë e përditësuar.
REFINO KRKIMIN TUAJ
Të dhënat kryesore
Zbritje të reja në rrugë
E re në promovim gati për dorëzim
E re në Km 0
Gjashtëmujore si e re
Biznesi i zgjedhjes së parë
Përdorimi i garantuar
Pa Garanci - vetëm për Tregtarët
Epoka
Auto Spaziosa
Auto Ecologica
Auto per neopatentati
Auto Giapponesi
Bassi Consumi
CityCar Economiche
Cambio Automatico
SUV Grandi
Auto Elettrica
SUV Piccoli - Crossover (B-Size SUV)
Auto di Importazione
Auto Tedesche
Auto Coreane
Auto Italiane
Super Car
VAN per Aziende
7 Posti
Fashion Car
Consegna Veloce
Trazione Integrale
nga
te
nga 500 € te 80000 €
TVSH e zbritshme e treguar në faturë
nga
a
nga 67 CV te 800 CV
Drejtuesit e rinj
Dorëzimi i shpejtë
Makina po mbaron me stok
Makina në prodhim
Kamion
Automatico
Manuale
2/3
4/5
2
3 deri në 6
7 e lart
Përpara
E pasme
Grurë i tëri
nga
nga
te
Pajisjet
ABS
Udhëzues Airbag
Airbags anësorë
Airbag pasagjerësh
Mbrojtja nga vjedhjet
ESP - Kontroll Automatik i Stabilitetit
TCS - Kontrolli automatik i tërheqjes
MP3 dhe USB
Radio makine
Navigator Satelitor
Bluetooth
Tërheqës tërheqës
FAP - Filtër kundër grimcave
Rrota aliazh
Dritat e mjegullës
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Kulmi i tavanit
Fenerët ksenon
Kulmi panoramik
Vende me ngrohje
Kondicioner
Kontrolli i lundrimit
Sensorë parkimi
Ngjyrat e jashtme dhe të brendshme
E verdhe
Gri
Shampanjë
Bronzi
Viola
E gjelbër
Rërë
E kuqe
Rozë
Ari
Kafe
Gri e erret
Ngjyra te ndryshme
Qiellor
Bordo
Blu
E bardhë
Ngjyrë bezhë
Blu e hapur
Fildishtë
Argjendi
Portokalli
Antracit
E zezë
I metalizuar
Pastel
Perla
Antracit
Ngjyrë bezhë
E bardhë
Blu
E verdhe
Gri
Gri e erret
Akull
Kafe
E zezë
Rozë
E kuqe
Viola
Portokalli
Blu e hapur
E gjelbër
Indi
Lëkurë
Kadife / pëlhurë
Alcantara
Kadife
Lëkurë / Alcantara
Alcantara / Pëlhurë
Alcantara / Velvet
Lëkurë / pëlhurë
Lëkurë / kadife
15  ofertat e gjetura
Ndaj sipas
€ 21.475,00
€ 19.420,00
Ke-Rata ® 223,45 €/mese
-9,57%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2019
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 145 CV / 107 KW
 • Oferta nr. 1140116

Fshi

€ 23.075,00
€ 20.500,00
Ke-Rata ® 208,99 €/mese
-11,16%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2021
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 145 CV / 107 KW
 • Oferta nr. 1140118

Fshi

€ 26.800,00
€ 22.150,00
Ke-Rata ® 192,79 €/mese
-17,35%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 165 CV / 121 KW
 • Oferta nr. 1127652

Fshi

Ke-Rata ® 263,12 €/mese
€ 22.950
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 145 CV / 107 KW
 • Oferta nr. 1139771

Fshi

€ 28.800,00
€ 24.020,00
Ke-Rata ® 208,74 €/mese
-16,60%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 165 CV / 121 KW
 • Oferta nr. 1127653

Fshi

€ 30.100,00
€ 25.240,00
Ke-Rata ® 219,14 €/mese
-16,15%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 180 CV / 132 KW
 • Oferta nr. 1127654

Fshi

€ 33.050,00
€ 25.950,00
Ke-Rata ® 296,83 €/mese
-21,48%
D SRGONI PYETJE
 • Zgjedhja e parë e korporatës
 • Viti i regjistrimit 2020
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 165 CV / 121 KW
 • Oferta nr. 1139795

Fshi

€ 31.700,00
€ 26.740,00
Ke-Rata ® 231,93 €/mese
-15,65%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 179 CV / 132 KW
 • Oferta nr. 1127656

Fshi

€ 32.100,00
€ 27.120,00
Ke-Rata ® 235,17 €/mese
-15,51%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 180 CV / 132 KW
 • Oferta nr. 1127655

Fshi

€ 33.700,00
€ 28.620,00
Ke-Rata ® 247,96 €/mese
-15,07%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Automatike 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 179 CV / 132 KW
 • Oferta nr. 1127657

Fshi

€ 37.950,00
€ 31.170,00
Ke-Rata ® 269,70 €/mese
-17,87%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 64 CV / 47 KW (Kulmi / Boost 155 Cv / 113.7 Kw)
 • Oferta nr. 1134358

Fshi

€ 37.950,00
€ 31.170,00
Ke-Rata ® 269,70 €/mese
-17,87%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 64 CV / 47 KW (Kulmi / Boost 155 Cv / 113.7 Kw)
 • Oferta nr. 1134360

Fshi

€ 37.900,00
€ 32.550,00
Ke-Rata ® 281,47 €/mese
-14,12%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Gazit
 • Shkëmbim Manual 5 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 180 CV / 132 KW
 • Oferta nr. 1146427

Fshi

€ 42.650,00
€ 35.960,00
Ke-Rata ® 310,54 €/mese
-15,69%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 64 CV / 47 KW (Kulmi / Boost 155 Cv / 113.7 Kw)
 • Oferta nr. 1134361

Fshi

€ 42.650,00
€ 35.960,00
Ke-Rata ® 310,54 €/mese
-15,69%
D SRGONI PYETJE
 • Zbritje e re gjatë rrugës
 • Elektrike
 • Shkëmbim Automatike 1 Ingranazhet
 • Tërheqje Përpara
 • 64 CV / 47 KW (Kulmi / Boost 155 Cv / 113.7 Kw)
 • Oferta nr. 1134359

Fshi

Ndaj sipas
Zgjedhja e madhe e ABARTH makinave në eurOtarget na lejon t'i përgjigjemi saktësisht nevojave të secilit klient. Kërkoni për makinën tuaj të radhës ABARTH dhe zbuloni, çmimin, veçoritë dhe disponueshmërinë.

eurOtarget gjithashtu ofron një shërbim të plotë dhe efikas pas shitjes dhe ndihmës, që synon kënaqësinë maksimale të çdo klienti që ka blerë një makinë ABARTH nga shitësit
Kërkoni për makinën tuaj
Shikoni të gjitha makinat
DHOMA
Tregtar
Via Provinciale Bologna, 2/G
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
PUNORE
Kuponë, mirëmbajtje, shërbim gomash
Via dei Carpentieri, 1
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY
DEPOZITA E MAKINAVE
Via Landi, 1
40066 Pieve di Cento (BO) ITALY
Via Prati
40050 Castello d'Argile (BO) ITALY